Blodsarvet 3 närmar sig

Hej alla! Tänkte bara meddela att jag nu skriver på slutspurten av tredje delen av Blodsarvet. Ett första utkast kommer att vara klart innan sommaren, sedan kommer redigeringsarbetet att påbörjas någon gång efter semestern. Titeln är fortfarande inte fastställd, men även det kommer att bestämmas efter sommaren. امم اوروبا 2023 Hoppas att väntan inte har varit alltför lång. المربع الذهبي لليورو Det är fortfarande minst ett halvår kvar tills boken kan finnas i affär. افلام سباق سيارات الشوارع

/Henrik

Bookmark the permalink.

99 Responses to Blodsarvet 3 närmar sig

 1. Kadit says:

  Blodsarvet är de bästa böckerna jag har lässt endast överträffad utav Eragon böckerna. Jag har lässt både krigarhjärta och isöhäxan två gånger nu och längtar efter att få läsa del tre i blodsarvet. Henrik Larsson du är bäst!

  • Henrik Larsson says:

   Hej kadit! Stort tack för din uppskattning. Hoppas att du blir nöjd med slutet! Mvh herik

 2. Lisa says:

  Sjukt bra böcker! har läst dom 1 och 2 två gånger nu. tror jag läste dom första gången när jag var typ 10-11 år och mindes fortfarande. bestämde mig för att läsa om dom och dom är ännu bättre än jag minns dom! Måste bara läsa 3:an! Blodsarvet böckerna är såna böcker jag kan tänka mig att köpa fast jag redan läst dom. 🙂

  • Henrik Larsson says:

   Hej Lisa,

   Tack så mycket för dina ord! Roligt att du till och med gillade böckerna ännu mer andra läsningen 🙂 hoppas trean också faller dig i smaken! Mvh Henrik

 3. Muhamed Mahmutovic says:

  Krigarhjärta och Isöhäxan är nog dom bästa böckerna jag har läst. Jag brukar inte läsa böcker men när jag läste dom här jag kunna inte sluta. Otroligt bra böcker, ska försöka läsa den tredje delen när jag får tid.

  • Henrik Larsson says:

   Det tycker jag absolut du ska göra Muhamed. Man kan ju inte sluta mitt i! Tack så mycket för uppskattningen. /Henrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.