Blodsarvet samlad i en volym

Nu finns romanerna Krigarhjärta, Isöhäxan och Profetens tid i en samlad e-volym. ون كارد Tillsammans utgör de nästan 1800 sidor fantasy, och som bonus innehåller volymen även novellen Jungfruresan.

Blodsarvet finns att köpa hos nätbokåterförsäljarna.

Bookmark the permalink.

6 Responses to Blodsarvet samlad i en volym

 1. Svante says:

  Hej Henrik!

  Har försökt hitta en mailadress till dig, där jag personligen ska kunna tacka dig för denna djupa läsupplevelse. Ser att du har svarat här så det får duga.

  Läst alla tre böckerna i Blodsarvet och kan inte beskriva hur bra jag tyckte de var. Att läsa de här böckerna var de bästa jag någonsin gjort, det var en sån fruktansvärt bra läsupplevelse att jag tror aldrig jag kommer läsa något som jag värderar lika högt.

  Loke var en stark favorit genom hela trilogin!

  Stora tack!

  Med vänlig hälsning
  Svante

 2. Hugo Granström says:

  Hej Henrik, jag har läst en del böcker sedan jag läste Blodsarvet serien och man märker verkligen kvaliten i språket om boken inte är översatt så jag är hemskt glad att vi har så duktiga svenska författare.

  Arbetar du på något nytt projekt nu för tiden?

  • Henrik Larsson says:

   Tack så mycket Hugo! Ja, tyvärr är det oundvikligt att det försvinner saker i översättningar. Japp, jag har många projekt. Tyvärr har jag varit sjuk en längre tid allt har varit på is en tid nu. /henke

 3. Emil says:

  Hej Henrik!

  Jag tycker det är jättekul att du släpper hela blodsarvet som en samlad volym, men jag hittar bara den som e-bok. Släpps volymen även fysiskt (bunden eller pocket)?

  • Henrik Larsson says:

   Hallå Emil!

   I nuläget finns samlingsvolymen bara i e-bok. Möjligtvis kommer det en tryckt version senare, men det är inget jag vet något om just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.