Blodsarvet som auktion för musikhjälpen

Till förmån för musikhjälpen auktionerar jag ut min kompletta fantasytrilogi Blodsarvet. Trilogin består av Krigarhjärta, Isöhäxan och Profetens tid. Samtliga böcker är i inbundet format och kommer att signeras av mig till vinnaren av aktionen (om så önskas, förstås).

Bidra till musikhjälpen och passa på att få en rejäl dos fantasy under julledigheten!

Utöver de tre böckerna kommer jag också skicka med en liten julklapp!

Länk till aktionen

 

Bookmark the permalink.

2 Responses to Blodsarvet som auktion för musikhjälpen

  1. Lotta says:

    Kan du inte auktionera ut Profetens tid? Har de två första så fint i bokhyllan men de fick stå där för många år innan jag äntligen börjat läsa dom och nu får jag inte tag i sista boken! Så frustrerande! (Och varför jag inte köpte alla tre böckerna på en gång är en helt annan fråga).. Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.