Noveller

Jungfruresan

Blodigt från Livgård!
Jungfru Hälda släpades fram över det kaotiska, blodstänkta däcket av två skarmiska krigare. Hon var förvirrad. Både över motståndet de mött och den oväntade förlusten.

På väg hem från ännu ett plundringståg stöter hövdingen Ragnhild Vindbane och hennes krigarsystrar på sitt livs största byte mitt ute på havet. Men de möter oväntat motstånd.

Jungfruresan
Köp novellen hos CDON

Sista kvädet

Burleskt från Livgård!
Kvinnokarlen Storskald har lagt sina händer på fel föremål, furst Sigmunds hustru Erika. Redo att möta döden intar han en sista måltid för att mätta sin buk innan det är dags för envig mellan honom och fursten. Till vapen väljer han sin harpa. Men hans sista kväde visar sig vara skarpare och mer förgörande än furstens svärd .

Sista kvädet
Köp novellen hos CDON

7 Responses to Noveller

 1. Alexander says:

  Hej Henrik!

  Jag har nu läst de två första böckerna i blodsarvet serien. Jag saknar ord för hur bra dom är, historien och karaktärerna får en att sträckläsa och jag brukar inte läsa böcker!
  Nu har jag ett problem. Jag har försökt hitta någonstans där man kan köpa boken profetens tid men inte lyckats. Det verkar som att den endast finns i e-format.. har du möjligtvis koll på var jag kan köpa ett fysiskt exemplar av boken? Jag har mycket svårt att läsa böcker på dator eller läsplatta och skulle gärna läsa fortsättningen på historien.

  Med vänlig hälsning,

 2. Daniel says:

  Kommer du att skriva fler fantasy böcker? Tycker verkligen om din berättar stil och intrycket man får av karaktärerna 🙂

  • Henrik Larsson says:

   Hej Daniel! Ja, jag kommer självklart skriva mer. Min nästa bok kommer på nytt förlag om ca 1 år. Jag kommer skriva mer om detta här på sidan senare i år. Mch Henrik

 3. Elliot says:

  Hej, henrik säg ”hej”. det skulle vara en ära att få svar från dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.