3 Responses to Provläs Krigarhjärta & Isöhäxan

 1. Astrid Savnäs says:

  Har försökt hitta Isöhäxan som inbunden bok nu i över ett år och jag svär att jag inte kan hitta den någonstans! Jag är så ledsen över detta då jag redan har första och sista delen i blodsarvet som inbundna böcker och skulle gjort mycket för att få den andra delen också (inbunden). Du råkar inte veta om det finns något ställe kvar som säljer Isöhäxan som inbunden bok? Eller om du ska ha någon tävling där Isöhäxan som inbunden bok är priset?

  Tacksam för svar :/

  • Henrik Larsson says:

   Hej Astrid. Tyvärr finns den inte alls att få tag i. Just nu är förlaget nöjda med att den finns som pocket. Tyvärr. Och själv har jag bara ett enda exemplar kvar. Det tänker jag behålla 🙂

   Tips är att kolla tradera. Finns där ibland.

   Mvh Henrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.