Sista smakprov – Profetens tid

På begäran kommer här ett sista smakprov. قواعد البلاك جاك

Skriken övergick i våldsamma gråtattacker, och jag kände hur hon skakade i hela kroppen. Men hon gjorde i alla fall som jag bad henne. Av någon anledning ville jag inte fråga henne vad som hade hänt. Kanske var det hennes sinnesstämning som skrämde mig. Hon var så uppjagad att jag var rädd att det skulle smitta av sig ifall jag lät henne berätta. När hon kom ner klättrade jag förbi henne utan ett ord. neteller

Vanja sjönk ihop på jordgolvet under mig. تحميل لعبة طاولة مصرية 31 ”Det är ingen idé”, viskade hon. ”De är borta.”

Bookmark the permalink.

17 Responses to Sista smakprov – Profetens tid

 1. Johanna says:

  Jag längtar så sjukt mycket efter boken! snälla kan det inte bli mars snart.. Får man fråga om du har fler projekt på gång Henrik? Du skriver så fruktansvärt bra böcker, hoppas verkligen man får lära känna lite fler sköna karaktärer framöver!

  • Henrik Larsson says:

   Hej Johanna,

   Tack så mycket för uppskattningen. Jag håller med ett nytt projekt, men kan inte avslöja så mycket eftersom inget är klart med förlag osv. Det enda jag kan säga att det inte har nåt med Blodsarvstrilogin att göra.

   /Henrik

 2. Calle says:

  Gött! Väntat länge på sista delen. Läser om de första böckerna över julen. Bra jobbat!

 3. Erik says:

  Det som gör dina böcker så extremt bra är karaktärerna du har skapat. Redan från första sidan i Krigarhjärta blev jag tagen av den känsla du förmedlar genom Eriks sätt att vara. Helt fantastiskt! Du kan endast jämföras med en enda person när det gäller att skapa säregna men ändå realistiska karaktärer, och det är George RR Martin. Nu ska jag inte gå in i detalj på vad han gör så bra när det är du, Henrik som ska stå i rampljuset.

  Tack för fantastiska timmar i fåtöljen som jag kommer få svårt att uppleva igen!

 4. Albin says:

  Jävlar vad det inlägget krossade uthållighet vad gäller väntan på boken!
  Vilka är det som är borta!? Längtar tills man får veta!

 5. Josefine says:

  Äntligen ser jag ljuset i tunneln. Jag har gått och väntat och väntat på fortsättningen och inte riktigt vetat vad som händer. Tack och lov för Internet så att man kan få reda på saker och ting. Det går lättare när man vet att snart finns den här 🙂

 6. Andreas Hoffman says:

  Jag kommer bli galen snart! Klarar inte av att läsa smalproverna för att jag blir så sugen på att läsa den! Måste jag läsa om böckerna igen bara för det 🙂

 7. Henrik Larsson says:

  Härligt att se att ni håller längtan vid liv!

 8. Henrik Larsson says:

  Tack så mycket Viktor!

 9. Jonas says:

  ”bara” 6 månader kvar…..

 10. Viktor says:

  Längtar jättemycket tills nästa del, vet att boken kommer bli ett underverk precis som de andra två böckerna i Blodsarvet! Du har tagit fantasygenren till en helt ny nivå. Keep it up 🙂

 11. Mia says:

  Lääängtar efter att få läsa fortsättningen!!!

 12. Elin says:

  Åhhhh!!!! Nu längtar man ännu mer!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.