Tredje smakprov – Blodsarvet 3

Här kommer ett tredje smakprov. كووورة انجليزية En liten present till er som har en viss halvgalen sidekick som favorit!

En plötslig vindpust fick sand att yra upp omkring honom. Kornen sprätte mot hans nakna skinn. Han öppnade försiktigt ögonen, som om han hade vaknat ur en lång och djup sömn. Ljuset skar in i hans ögon, trots att solen var dold bakom tjocka, tunga moln. Finkornig sand kletade sig fast runt hans ögon och på läpparna, letade sig in i näsan och smutsade ner hans hår. Loke brydde sig inte om det. Han blundade och lät sandkornen piska honom bäst de ville, tills vindpusten hade dragit förbi och sikten åter klarnade något. برامج تجيب فلوس Därefter slog han upp ögonen igen. Denna gång mer vaket och iakttagande. مسابقات وجوائز مالية حقيقية 2022

Det första uppenbara var att han satt i en bur.

Bookmark the permalink.

36 Responses to Tredje smakprov – Blodsarvet 3

 1. Erica says:

  Jag är både glad och ledsen att jag inte hittat dina böcker tidigare. Glad för att jag slipper vänta lika länge som de som läste böckerna tidigare. Ledsen för att jag inte fått ta del av Eriks liv tidigare.

  Och jag fullkomligt älskar böckerna. Jag läser dem med ett stort leende och har svårt att sitta still. Min ivrighet att läsa vidare är onormal. Jag får ta i med alla mina krafter för att inte ”läsa i förväg” längre ned på sidan.

  Sist så vill jag bara säga att jag älskar Loke. Han har lyckats tjusa mig också … haha. Så jag hoppas verkligen att det slutar väl för honom. Han är en grym karaktär!

  Tack för mig och stort tack till dig som skapar denna underbara värld! 🙂

  • Henrik Larsson says:

   Hej Erica,

   Vad härligt att du gillar böckerna så mycket. Jag blir superglad av att höra du vill läsa i förväg. Så känner jag också när jag läser vissa böcker.

   Angående Loke så har du mycket att se fram emot i trean! Han har en större roll än tidigare, men mer än så avslöjar jag inte =)

   /Henrik

 2. Per Eng says:

  Henrik..! Nu börjar det bli jobbigt. Jag får snart nåt fel… Kommer inte din efterlängtade 3a snart?
  Hoppas inte förlaget kapat bort för mycket ur dina din grund story.

  Har du kommit igång med din nya bok/bokserie, eller avvaktar du tills triologin är ute så du själv får sätta punkt för gänget i blodsarvet?
  Det närmar sig jul, så jag får önska dig en trevlig jul med lite glögg, rast och vila.

 3. Isak says:

  Hej! Helt otroligt härliga böcker du skrivit 😛 sitter fastklistrade från början till slut och längtar nu tills 3:E boken kommer ut 🙂 Mvh isak

  • Henrik Larsson says:

   Hej Isak,

   Kul att du gillar böckerna =) Jag längtar också. Ska bli kul att höra vad ni läsare tycker om avslutningen!

   /Henrik

 4. breviksskolann says:

  när kommer nästa bok ut? dom är grymma!(:

 5. Andreas says:

  Hej Henrik

  Man får väl töle sej då. Hade information att Frans G Bengtsson var från Karskoga men det visade dig vara fel. Var från en gammal man som hade träffat honom sade han. Men det kanske var på ljugarbänken nere i båthamnen som han nämnde det.*s*

  Kommer hålla koll på FB när du skriver att den kommer ut. Denna gång så kommer jag vara snabb på att fixa den då. Hittade som sagt var Isöhäxan på en bokhandel som hade 2 inbundna kvar ca 2 månader innan den kom ut i pocket.

  Den söm vänter på nöge gött får inte vänte för länge.

  Ha en skön fortsatt sommar.

  Andreas

 6. Sandra says:

  Hejs, ville bara säga att dina böcker är otroligt bra och jag ser fram emot att få läsa tredje delen 🙂
  Hej hopp från Finland

 7. Andreas says:

  Hej Henrik

  Förbaskat bra skrivna böcker. Jagade rätt på en inbunden som bara den förra hösten innan pocket av Isöhäxan kom ut. Kunde inte vänta på pocketen. När ungefär räknar du med att den ska komma ut nu då? Bra skrivet igen och den andra favoritförfattaren från Charlswodd nu då. Fösta skrev Röde Orm.

  Fortsätt med att skriva sådan bra böcker

  Saludos/Andreas

  • Henrik Larsson says:

   Tjena Andreas,

   Tack så mycket. Har fortfarande inget utgivningsdatum för trean, men jag kommer att ha mer information efter sommaren. Tyvärr verkar det som att det kommer att dröja ganska till releasen eftersom förlaget redan har många böcker i utgivningsloopen. Skriver självklart här så fort jag vet mer.

   Frans G. Bengtsson var inte från Karlskoga!

   Mvh
   Henrik

 8. rasmus says:

  jag älskar dina böcker jag har läst båda minst 5 gånger så nu börjar sidorna lossna
  jag längtar till trean kommer ut

 9. Jimmy says:

  Tjena Henrik hur går det med boken, har du skrivit många sidor?

  Jimmy

 10. Karin says:

  Jag gillar inte fantasi egentligen och fick Krigarhjärta av ”misstag” som en premie för att jag beställt så många böcker från någon bokklubb. Det var precis när boken kommit ut.
  Jag sträckläste den på några timmar och kunde sen knappt vänta tills tvåan kom ut!
  Nu tycker jag att jag har väntat i en evighet på trean och det ska bli en stor dag när jag äntligen får öppna boken! 🙂
  Tack Henrik för skitbra böcker!!! Skriver du fler så har du i alla fall en köpare 😉

  Karin

  • Henrik Larsson says:

   Tack Karin, mycket kul att höra att även läsare som inte gillar fantasy gillar böckerna. Då känns det som man har lyckats extra bra!

   Mvh Henrik

 11. Tia says:

  Tack för två mycket läsvärda böcker. Jag tycker verkligen om ditt sätt att porträttera karaktärerna och miljön de rör sig i. Ibland kan jag dock tycka att tidshoppen kan vara lite väl stora (kommer det vara lika i tredje boken?) men i övrigt har jag bara gott att säga. Har rekommenderat bäckerna för många vänner så förhoppningsvis kan djungeltelegrafen ge dig lite klirr i kassan.

  Men så till min huvudfråga som kanske är aningen förhastad, men tror du det kommer bli någon filmatisering i framtiden?
  /Tia

  • Henrik Larsson says:

   Hej Tia, och tack för dina ord (och din djungeltelegraf!). Vilka tidshopp är det du menar? Lite svårt att svara på frågan annars =)

   Mvh
   Henrik

 12. Robin says:

  Jag tycker att de två första böckerna är fantastiska! Något som gör att det känns lite sorgligt att det ”bara” blir tre delar. Vad är tanken efter den tredje boken, eller är det hemligt kanske?:)

  • Henrik Larsson says:

   Hej Robin,

   Tack för dina ord. Personligen tycker jag faktiskt att det ska bli skönt att bli klar med sista delen nu. Det ska bli kul att börja på någonting helt annat. Det är väl inte direkt hemligt vad jag kommer att skriva, men jag kan inte svara på grund av att jag inte själv är säker. I nuläget lutar det åt mer fantasy i alla fall, men i en helt annan form.

   /Henrik

 13. lukas says:

  kommer ihåg en kväll hade skola nästa dag låg uppe till ett och läste (ca 3 timmer sträck) trodde det hade gått 20 min xD

 14. Cecilia says:

  Hej!
  Jag längtar verkligen till del 3 😀 Du skriver på ett superbra sätt och jag hade svårt att lägga ifrån mig de två andra böckerna. Dina böcker innehåller alla ’ingredienser’ jag älskar i en bok 🙂 Jag är säker på att del 3 kommer vara minst lika bra som de andra! 😀
  Lycka till med skrivandet 😉

 15. Jag gick just och funderade på när tusan nästa del i Blodsarvet kommer ut. Slog upp Isöhäxan och noterade att det var 2009 den kom ut, varpå jag snubblade in här och förstod att din serie inte blivit nedlagd eller något annat dystert. Jag ser starkt fram emot del tre min gode herre. 🙂

  • Henrik Larsson says:

   Tjena Andreas, serien är absolut inte nerlagd. Trean kommer. Att ettan och tvåan kom så snart efter varandra beror på att tvåan nästan var färdigskriven när jag fick kontrakt på ettan.

   Mvh Henrik

 16. Jesper Andersson says:

  Hej jag har två fråga som du kanske kan svara på. När kommer nästa del ut? Och vad ska den heta? Jag tycker att de två första delarna är jätte bra jag läste ut böckerna på 14dagar. Jag längtar jätte mycket på nästa del.

  MVH // Jesper

  • Henrik Larsson says:

   Hej Jesper, tyvärr kan jag inte svara på någon av dina frågor ännu. Men titta in här igen så kommer det att komma nyheter om inte alltför länge. Mvh Henrik

 17. pontus says:

  Älskar verkligen hur du skriver, du får det att kännas så verkligt/levande. Längtar som en galning efter tredje delen

 18. Hanna says:

  Jag längtar jätte mycket efter den 3e boken!
  Har blivit som besatt av dem, du skriver verkligen jätte bra och fängslande böcker =)
  Jag måste verkligen få veta hur det slutar!

 19. Simon says:

  Måste säga att jag ser fram emot sista och avgörande delen i historien! Har läst ut de två andra böckerna och jag gillade vad jag läste skarpt! Håller på med ett skolarbete om dig nu! Du är riktigt grym på att skriva och jag hoppas att du skriver snabbt, jag vill veta hur det slutar!

  Mvh Simon

  • Henrik Larsson says:

   Tjena Simon. Kul att du gillar böckerna. Och kul att du gör ett arbete om mig =) Har du några frågor så är du välkommen att maila mig.

   Mvh Henrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.